logo HEIM versie 6 felgroen medium Wil JIJ meedoen met HEIM?


HEIM zoekt nog vrijwilligers voor de uitvoeringen op 26 september en 2 en 3 oktober en voor de voorbereidingen op de week voorafgaand

- Als gids het publiek begeleiden vanaf het Krugerplein naar de voorstellingen en exposities
- Helpen met op- en afbouwen op het Krugerplein en op de diverse locaties
- Helpen met coördinatie op het Krugerplein

Wilt u meedoen? Neem dan contact met ons op met 0658-887-881 of mail ons via contact@heim-thuisintransvaal.nl
Ja ik doe mee met HEIM 2


Open Podium elke donderdag 19-21 uur in het HEIMhuis
Voor beeldverslag KLIK HIER

Droomt u al langer om eens mee te doen aan een kunstproject. Wilt u samen met andere buurtbewoners en kunstenaars werken aan uw talenten op het gebied van muziek, theater, dans of beeld? Heeft u ideeën over thuis zijn? Wilt u die alleen of samen met anderen presenteren aan de buurt? Dan is HEIM hèt project voor u.

Elke donderdagavond van 19.00-21.00 uur is er Open Podium in het HEIMhuis aan de Reitzstraat 145. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar naar contact@heim-thuisintransvaal.nl of bel met 0658-887-881. U kunt natuurlijk ook spontaan langskomen.

PosterOpenPodiumHeimHuis mail
Er zijn verschillende manieren waarop je mee kan doen met HEIM.

Meedoen aan HEIM kan op verschillende manieren

1. Er zijn gratis workshops om uit te proberen waar je goed in bent of wat je leuk vindt om te doen.
2. Je kunt alleen of samen met anderen uit de wijk meewerken aan een voorstelling of een kunstwerk voor een tentoonstelling, je kunt je eigen (video) verhaal vertellen of de buurt fotograferen zoals jij hem ziet.
3. Je kunt een deel van je huis, werkruimte, tuin, stoepje, badkamer of andere plek beschikbaar stellen. Jouw huis is dan voor even dè plek waar mensen een theaterstuk gaan zien, naar muziek luisteren of een expositie zien.

Wanneer is HEIM?
Vanaf begin augustus zijn er workshops en beginnen de repetities. De voorstellingen in de huiskamers en de straten van de Transvaal zijn tijdens het Transvaalfestival (25 september) en het Rode Loper Festival (25 en 26 september) en op 2 en 3 oktober 2010.

Waarom meedoen?
Door mee te doen aan HEIM leer je van elkaar wat het betekent om je thuis te voelen. Daarnaast is HEIM een mooie gelegenheid om nieuwe mensen uit je buurt op een onverwachte manier te ontmoeten.
Meedoen aan het project HEIM is een unieke kans om je creatieve talenten te presenteren aan de Transvaal. Professionele kunstenaars helpen u om uw idee uit te werken en u kunt meedoen met een al bestaand idee. Ook al bestaande muziek- en dansgroepen, poëzieclubs en meer zijn van harte welkom. Wil je liever in de organisatie of op de achtergrond iets doen, ook dan ben je van harte uitgenodigd mee te doen.

Heb je interesse en wil je meer informatie?
Ben jij de Transvaalbewoner van de Transvaal, de bewonersgroep, de kunstenaar,
de sociale of maatschappelijke organisatie, de jongere, de oudere en meer die woont
of werkt in de Transvaal buurt.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 0658-887-881